zene

Egy csepp Brazília - Bossa Nova e Tal (Katolikus Shalom Közösség)

2019. szeptember 14 15 16 17 18 19 20 21 22
 IDŐPONT 19:00
 HELYSZÍN Józsefvárosi Szent József Plébániatemplom
 CÍM 1082 Budapest, Horváth Mihály tér
A Katolikus Shalom Közösség néhány tagja által létrehozott Bossa Nova e Tal formáció ezúttal a szakrális zene egy különleges ágát mutatja be az Ars Sacra Fesztiválon.

A zenekar magyar és brazil tagjai templomi környezetbe is beleillő, latin ritmusokkal megfűszerezett zenével hoznak lélekemelő hangulatot és egyben kikapcsolódást a közönségnek. Így válik ez a kellemes, utónyári est a töltekezés és az imádság színterévé.
 
Zanderson, Dalma és Andris pár éve a Katolikus Shalom Közösség nyári táborában találkoztak, ahol a bossa nova iránti szerelem szinte azonnal összehozta őket (brazil zenei stílus – a jazz és szamba keveréke). Néhány közös örömzenélés után 2019-ben létrejött a Bossa Nova e Tal formáció, mely ezt a könnyed zenei stílust közvetíti Budapesten. Mivel a zenekar tagjai mind keresztények, az Ars Sacra Fesztiválra nagyrészt keresztény témájú, ám könnyed, latin ritmusú dalokkal készülnek portugál és magyar nyelven, és már alig várják, hogy együtt rezdülhessenek a Lélekkel és a közönséggel.
 HELYSZÍN Józsefvárosi Szent József Plébániatemplom
 CÍM 1082 Budapest, Horváth Mihály tér
TÉRKÉP
 TELEFON (20) 262 6419
 KAPCSOLAT Varga Éva Anikó
(20) 262 6419
jozsefvaros.plebaniagmail.com
http://jozsefvaros.plebania.hu/
KERESŐSZÓ
Shalom, Brazília, zene, Józsefváros, könnyűzene, templom
Impresszum Adatkezelési szabályzat Ars Sacra © Minden jog fenntartva.