zene

Ars Sacra Fesztivál kazincbarcikai templomi hangversenye

2019. szeptember 14 15 16 17 18 19 20 21 22
 IDŐPONT 18:00
 HELYSZÍN Szent Család Római Katolikus Templom
 CÍM 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány utca 1.
Fellép a 2019. évi "Virtzuózok" győztese, a TanBorEn trió. Az ütősegyüttes tagja a barcikai Kerek Csombor is. Orgonán játszanak majd kántoraink: Pál Ramóna, Tanyi Bernadett és Tompa István. A koncertet a Szent Család Kórus műsora és Kodály: Esti dal művének közös éneklése zárja.

A hangversenyen saját értékeinket, ha tetszik "kincseinket" szeretnénk bemutatni. A "fő fellépő" TanBorEn Triónak, ennek a hihetetlenül tehetséges fiatal ütősegyüttesnek egy emberként szurkol Kazincbarcika a "Virtuózok" zenei tehetségkutató versenyén, hisz az együttesben ott játszik a kazincbarcikai Kerek Csombor is. Nagy volt az öröm, amikor kiderült, hogy ők lettek a győztesek. A kazincbarcikai zenekedvelők alig várják már fellépésüket, ahova különleges hangzásvilágot hoznak a marimbákon és egyéb különleges ütőshangszereken.
Három kántorunk (Pál Ramóna, Tanyi Bernadett és Tompa István) is közreműködik a hangversenyen. Ők orgonajátékkal szórakoztatják a nagyérdeműt.
Az este zárásaként templomunk kórusa, a Szent Család kórus is fellép, s zárásként a közönséggel együtt éneklik majd Kodály Zoltán csodálatos művét, az Esti dalt.
 HELYSZÍN Szent Család Római Katolikus Templom
 CÍM 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány utca 1.
TÉRKÉP
 TELEFON (20) 314 8470
 KAPCSOLAT Sajó Attila
(20) 425 6953
sajoadbsk.hu
dbsk.hu
KERESŐSZÓ
zene, templomi koncert, Virtuózok, orgonazene, TanBorEn
Impresszum Adatkezelési szabályzat Ars Sacra © Minden jog fenntartva.