lelki

Isten szépsége - képekben, énekben, zenében, imában

2018. szeptember 15 16 17 18 19 20 21 22 23
 IDŐPONT 18:30
 HELYSZÍN Magyar Szentek Temploma
 CÍM 1117 Budapest, Magyar tudósok körút 1.
Isten szépségének szemlélésébe vezet bennünket ezen az estén két festőművész: Fecske Orsolya és Huszti Zoltán. Tanúságtételeik között a szociális testvérek hangszerekkel kísért éneke szólal meg, amely teret teremt ahhoz, hogy jelen legyünk a Jelenlétben. A program szervezője az Őrtüzek Imádság Háza.

Isten szépségre teremtett bennünket, hiszen az ő képmása vagyunk, és Isten teljesen szép. Bennünk él a vágy, hogy fölragyogjon arcunkon Arcának szépsége, és mi is az ő szépségét tükrözzük. A festőművészek különösen is a szépség közvetítői lehetnek a számunkra.
 
18.30-20.00 Isten szépsége – képekben, zenében, imában
Fecske Orsolya és Huszti Zoltán arra hívnak bennünket szavaikkal és festményeikkel, hogy csodálkozzunk rá Isten szépségére. A szociális testvérek imádsága teret teremt ahhoz, hogy jelen legyünk a Jelenlétben, és nézzük egymást Azzal, aki magának teremtett minket.
 
20.00-20.45 Isten szépsége – énekben és imában
Hadd lássam arcodat, hadd halljam hangodat! Ez a vágy szól a szívünkben, és arra indít, hogy keressük Istent az imában, szemléljük, dicsérjük és imádjuk őt, aki szeret minket, és hallgassuk szavait, beszélgessünk vele. A szociális testvérek vezetik az imádságot énekkel, zenével és a Szentírás szavaival.
 HELYSZÍN Magyar Szentek Temploma
 CÍM 1117 Budapest, Magyar tudósok körút 1.
TÉRKÉP
 KAPCSOLAT www.imadsaghaza.org
KERESŐSZÓ
Isten, szépség, ima, szemlélés, kép, zene, Fecske Orsolya, Huszti Zoltán, szociális testvérek, Őrtüzek Imádság Háza, festőművész
Impresszum Adatkezelési szabályzat Ars Sacra © Minden jog fenntartva.